eBuletin
 
Promosi Web
E-kursus Online
HRMIS
E-SPEKS(maklumat status pembayaran, slip gaji)
Emel -( mail @terengganu.gov.my )
myGovernment
Maidam
Facebook Jheat
Twitter Jheat
 
Renungan

Dia lah yang menjadikan bumi ini untuk kamu sebagai hamparan, dan langit (serta segala isinya) sebagai bangunan (yang dibina dengan kukuhnya); dan diturunkanNya air hujan dari langit, lalu dikeluarkanNya dengan air itu berjenis-jenis buah-buahan yang menjadi rezeki bagi kamu; maka janganlah kamu mengadakan bagi Allah, sebarang sekutu, padahal kamu semua mengetahui (bahawa Allah ialah Tuhan Yang Maha Esa).


-Al-Baqarah Ayat 22


 
Video Secara Langsung
Tiada rekod
 
Peti Undi
Kriteria Terpenting Dalam Laman Web Kerajaan :


Keputusan undian sedang direkodkan. Sila tunggu...

 
  


Makluman..Permohonan ke Tingkatan 6 SMA Negeri Terengganu.

1) Calon berminat hendaklah mengisi borang permohonan kemasukan secara online dengan melayari http://smaonline.terengganu.gov.my yang akan dibuka pada 14 Mac 2019 (Khamis) jam 11.00 pagi dan ditutup pada 21 Mac 2019.

2) Keutamaan akan diberikan kepada pelajar Sekolah Menengah Agama Negeri Terengganu.

3) Tawaran ini tertakluk kepada kekosongan tempat. Pihak Jabatan berhak membatalkan tawaran kepada mana-mana calon yang tidak memenuhi syarat yang telah ditetapkan.

4) Calon yang berjaya akan dimaklumkan melalui semakan online. Tempoh rayuan bagi calon yang gagal ialah seminggu selepas tarikh tawaran dikeluarkan. Surat rayuan boleh dibuat dengan menghantar ke Jabatan Hal Ehwal Agama Terengganu sebelum 14 April 2019.

Hit : 36

 « BACK